Cărbune confiscat

La data de 14 martie

a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autovehicul pe DN67-Budeşti, condus de B. Paula, de 28 de ani, din loc. Mihăeşti.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că erau transportaţi 1.800 kg de cărbune  fără a deţine documente de provenienţă şi de transport, motiv pentru care cantitatea de cărbune a fost confiscată şi predată societăţii păgubitoare.

Accident rutier

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 16.20, D. Claudia, din mun. Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 651A, km 13+200 m, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, autoturismul intrând în derapaj, lovind un cap de pod. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto, diagnosticată cu fracturi deschise multiple membre inferioare.  Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest din cauza  vătămărilor suferite, fiindu-i recoltată o probă de sânge.

L-A VĂZUT CINEVA? DACĂ DA, ANUNŢAŢI POLIŢIA!

Poliţiştii au continuat activităţile de căutare a lui   Grigore Gheorghe, de 62 de ani, din comuna Mihăeşti, care a fost văzut ultima dată la 02 martie a.c..

Bărbatul a fost dat în urmărire naţională întrucât s-au conturat suspiciuni cu privire la  împrejurările dispariţiei bărbatului.

Astfel,  peste 100 de persoane, dintre care 60 de poliţişti vâlceni, au fost constituite în  echipe de căutări. Echipelor de căutare, formate din poliţişti, jandarmi, voluntari şi vecini, li s-au alăturat poliţişti din cadrul IPJ Sibiu şi câini  de urmă din cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, specializaţi în găsirea persoanelor dispărute şi a cadavrelor.

Până în prezent bărbatul nu a fost găsit, căutările şi cercetările continuă pentru identificarea bărbatului.

La data dispariţiei, bărbatul  prezenta următoarele semnalmente: înălţime  1,65- 1.70 m, greutate 65-70  kg, păr cărunt, drept, tuns, nas lung, ochi căprui, fără semne  particulare cunoscute de apropiaţi.

Ataşăm o fotografie recentă a bărbatului. În cazul în care aveţi informaţii cu privire la această persoană vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112.

 

Reclame

Posted on martie 15, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: